Agenda

Voor agenda nieuws kijk op www.zuuth.nl

TIP: 20 huiseigenaren gezocht in Zutphen die hun woning (zo) energieneutraal (mogelijk) willen maken!

Gezocht: 20 huiseigenaren in Zutphen en omgeving die hun woning (zo) energieneutraal (mogelijk) willen maken!

Er is momenteel een landelijke tender gaande voor gemeenten. De gemeente Zutphen overweegt hieraan mee te doen.

Hiervoor worden 20 huishoudens gezocht die deel willen nemen aan een gezamenlijke aanpak om de eigen woning energie-neutraal te maken (of zoveel mogelijk energie-neutraal).
Wanneer Zutphen geselecteerd wordt als 1 van de deelnemende gemeentes aan deze landelijke experimentenregeling, is ook (in beperkte mate) ondersteuning beschikbaar gericht op het realiseren van de ambities van deze 20 huishoudens.
De bedoeling is dat op gemeentelijk niveau door samenwerking van alle betrokken (naast woningeigenaren ook installateurs, aannemers, leveranciers van installaties en materialen, adviseurs, financiers en gemeente) een aanpak wordt ontwikkeld die opschaalbaar / kopieerbaar is. Belemmeringen die men lopende het proces tegenkomt moeten worden gedocumenteerd en met elkaar, in commitment, opgelost.

De voorbereiding hiervan is in handen van Rob Gort, Milieudefensie Zutphen, tel. 06-50480904, e-mail rob.gort@inter.nl.net of zutphen@milieudefensie.nl.

Wanneer je belangstelling hebt, meldt je dan svp snel aan. Vol = vol en de periode totdat het voorstel moet worden ingediend is kort!

3 comments to TIP: 20 huiseigenaren gezocht in Zutphen die hun woning (zo) energieneutraal (mogelijk) willen maken!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>