Agenda

Voor agenda nieuws kijk op www.zuuth.nl

TIP/ZET energie-spreekuur

Kaardebol, Haarenbergerweg 1

Groeit de energierekening je boven het hoofd en wil je daar iets aan doen? Wil je een groene en eetbare tuin maken? Wil je zonnepanelen, maar weet je niet hoe of wat? Ben je opzoek naar lokale leveranciers van duurzame producten? Wil je duurzaam verbouwen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Ben je opzoek naar alternatieven voor je auto? Wil je andere mensen ontmoeten die actief met duurzaamheid aan de slag willen? Of wil je jouw kennis, ervaring en kunde juist delen met anderen?
Kom met deze en al je andere transitievragen naar het spreekuur van het Transition Info Punt (TIP) Zutphen en de Zutphense Energie Tranisitie io (ZET). Wij helpen je op weg bij het vinden van het antwoord en gaan opzoek naar mensen in ons netwerk die hun kennis en ervaring met jou willen delen.
Het TIP/ZET spreekuur wordt iedere laatste zaterdag van de maand gehouden van 10 tot 13 uur in de Kaardebol. Er zijn geen kosten aan verbonden, maar een vrijwillige bijdrage is uiteraard welkom. In de loop van 2011 zullen wij ook themaspreekuren organiseren.

25 december 2010 is er geen spreekuur.

Kijk voor meer informatie op zutphen.transitiontowns.nl/tip of mail naar tip@ztphn.nl