Agenda

Voor agenda nieuws kijk op www.zuuth.nl

Eten uit de buurt in 2013

 

Ook in 2013 brengt Eten uit de Buurt de lekkerste producten uit de directe omgeving van Zutphen bij u thuis. Momenteel zijn we ons druk aan het voorbereiden op het nieuwe seizoen. Zo komt er een nieuwe webwinkel en breiden we ons assortiment uit met o.a. eieren en (diepvries)vlees.
In onze webwinkel presenteren lokale boeren en ambachtslieden wekelijks hun actuele aanbod. U bestelt gemakkelijk en krijgt de producten van uw keuze tegen een kleine vergoeding thuisbezorgd.

Bezorgen
Eten uit de Buurt bezorgt op woensdagmiddag en avond. In het nieuwe seizoen doen we dit niet meer met bakfietsen en fietskarren, maar met de auto. Voornaamste reden is dat het vervoer per fiets soms ten koste ging van de kwaliteit van de producten en dat er bij een groeiend aantal pakketten capaciteitsproblemen ontstonden. Toch blijft duurzaam vervoer een belangrijk thema in ons project en zijn we voor de toekomst op zoek naar een duurzamer alternatief.

Aanmelden
Als u mee wilt doen kunt u uw naam, adresgegevens en telefoonnummer sturen naar etenuitdebuurt@gmail.com . Opgave verplicht tot niets. Zodra we weer van start gaan ontvangt u dat een email en kunt u genieten van het aanbod. Geeft u zich snel op, dan profiteert u van kortingen in het voorseizoen.

Eline, Joyce, Iekje & Bart
Eten uit de Buurt

Agenda nieuws via Zuuth

Duurzame agenda items van Transition Town Zutphen zijn te vinden op www.zuuth.nl

 

Stadswerkplaats in zicht

Vaklieden, kreatieveningen en handvaardigen opgelet!

De Stadswerkplaats opent binnenkort haar deuren op tijdelijke locatie Helbergen (voormalige sprotkantine FC Zutphen).

Houdt de website in de gaten voor aankondigingen van het programma.

De werkplaats roept vrijwilligers op om mee te helpen het pand gezamenlijk wat op te knappen.

Handen gevraagd voor verf en timmerklussen PR Marketting en programmering.

Meld je aan via de website voor meer informatie: www.stadswerkplaats.ztphn.nl