Agenda

Voor agenda nieuws kijk op www.zuuth.nl

Eten uit de buurt; Meld je aan!

Begin mei is Transition Town Zutphen gestart met Eten uit de Buurt, het vrijwilligersproject dat u wil helpen om op een eenvoudige manier inkopen te doen bij lokale, duurzame producenten. Dit doen we met behulp van een website, waarop boeren en andere producenten wekelijks hun producten kunnen aanbieden. Deelnemers aan het project kunnen deze producten bestellen, waarna het aan huis wordt afgeleverd.

Opgeven

Als u mee wilt doen kunt u uw naam, adresgegevens en telefoonnummer sturen naar etenuitdebuurt@gmail.com . U kunt zich ook opgeven door het formulier in te vullen. Vermeldt u dan uw adresgegevens in het vakje opmerkingen. Zodra uw gegevens binnen zijn ontvangt u de nieuwsbrief en een link naar uw persoonlijke bestelpagina.

Goed om te weten is dat Eten uit de buurt een bezorgcollectief is en geen (commerciƫle) handelsonderneming. De verantwoordelijkheid voor de kwaliteit dragen producenten en consumenten gezamenlijk. U koopt rechtstreeks bij de producent. Mocht er iets aan schorten neem dan ook contact op met de producent en zoek samen naar een oplossing.

Wij wensen u veel lokaal eetplezier.

Iekje, Eline, Christina, Joyce & Bart

Eten uit de Buurt