Agenda

Voor agenda nieuws kijk op www.zuuth.nl

Transition Nieuwjaarswandeling

Wegens succes herhaald!

Vorig jaar liepen we in een heerlijk zonnetje door de maagdelijke sneeuw op de Veluwe… Dit jaar gaan we te voet langs water en door bos en weide naar Vierakker/Wichmond. Zon en sneeuw kunnen we natuurlijk niet beloven, maar wel dat het een wandeling met een verrassend transition gehalte wordt.

Iedereen die zich op de een of andere manier bij de ideeën en activiteiten van Transition Town Zutphen betrokken voelt, is van harte welkom om mee te wandelen, te eten en te drinken. De bedoeling is kennis te maken en te ontspannen, wat tegelijk ook het beste recept is om tot nieuwe plannen te komen.

Eventuele partner en/of gezinsleden zijn welkom om mee te gaan. Het Ludgerushuis – waar we gaan lunchen – is ook geschikt voor kinderen. Hou rekening met een totale lengte van een kilometer of 9. Eén keer per uur is er een bus terug naar Zutphen. Natuurlijk is het ook mogelijk om terug te lopen. Dat kan dan via een gedeeltelijk andere route.

We vertrekken om 10 uur uit Zutphen. Het Middenhuis, Fie Carelsenstraat 32 (Leesten).

De maaltijd laten we vakkundig verzorgen en daar zitten dan ook kosten aan verbonden. Naar schatting zo’n 15 euro pp (kinderen minder). I.v.m. de maaltijd horen we graag uiterlijk dinsdag 28 december of je komt en wie er eventueel met je meegaat/meegaan. Mocht je wel mee willen wandelen maar de lunch aan je voorbij willen laten gaan, laat dat dan ook even weten. Omgekeerd – alleen mee-eten – kan natuurlijk ook.

Eventuele vragen en aanmelding graag per mail naar tip@ztphn.nl of telefonisch 0575-541 554 (Eran).