Agenda

Voor agenda nieuws kijk op www.zuuth.nl

Transition Radio

Volg hier de wekelijkse uitzendingen van Transition Radio van Radio Voorst, met daarin veel items die betrekking hebben op Zutphen en omgeving. Transition Radio wordt tijdelijk niet uitgezonden. Hieronder vindt u uitzendingen uit het archief.

Je kunt je ook abonneren op een podcast van de radiouitzendingen, waarna je ze kunt beluisteren op je mp3 speler: http://ttradio.podOmatic.com/rss2.xml

Transition Towns groeit en heeft sinds vorig jaar ook al een eigen radioprogramma. Lokaal en dat is mooi. Het is tenslotte echt een Transition Town idee om zaken op lokaal niveau op te pakken. Het programma wordt gemaakt in de studio in Twello en op locatie.
De ‘crew’ bestaat uit: Jan Schenk, technicus en Adri Ros, beiden ook voor locatie interviews, Angelique van Til, betrokken bij Eco-tribe in Teuge studiointerviews en de vaste stem van het programma, Ireen Los vanuit de initiatiefgroep Transition Town Zutphen, ook locatieinterviews en Rob van Toor uit Voorst, voor de vast column en tips.

Zoveel mogelijk Transition Town thema’s komen in de uitzendingen aan de orde, naast een agenda, muziek zoveel mogelijk van locale muzikanten. Thema uitzendingen waren er ondermeer rond: techniek, oude ambachten in een nieuw jasje, Hart en Ziel.
Tweewekelijks op donderdagavond tussen 19.00 en 20.00 met een herhaling de volgende ochtend om 10.00 uur. De eerstvolgende uitzending is 11 februari a.s..

De laatste uizendingen van Transition Town Radio Voorst zijn op internet te beluisteren via de websites van de Transition Towns Deventer en Zutphen.
Het laatste nieuws: ook Deventer radio gaat het TT radioprogramma uitzenden!

Oproep:

Input is van harte welkom (programmatips en voorstellen voor interessante items en personen). We zijn ook op zoek naar een presentator voor de locatie-interviews
(Zutphense items bijvoorbeeld) en versterking voor de techniek, montage van de items. Voel je ervoor om onze redactie te versterken? Laat het graag weten.

We zijn ook op zoek naar:
Lokale muzikanten waarvan de muziek rechtenvrij te gebruiken is.

Graag contact opnemen met Ireen Los. Tel.(0575)540560