Agenda

Voor agenda nieuws kijk op www.zuuth.nl

Ontspannen eerste Club TTZ in De Kas

Pannenkoeken, soep, brood, bijzondere chocolade en lekkere wijn. De ongeveer veertig gasten van het feestje van Transition Town Zutphen in de kassen van de voormalige Kaardebol hebben ervan genoten. De middag begon met een première van de film van Transition Town Zutphen. Daarin was te zien hoe mensen elkaars tuin eetbaar maken, hoe er zonnepanelen zijn geplaatst en wat eten uit de buurt met mensen doet. De film kan nog aangevuld worden met het repaircafé, ZET, Zuuth en bijenlint en een goede voice over, maar daarvoor zijn fondsen nodig. Wilt u hieraan bijdragen? Schenk dan een donatie op 1495.80.762 t.n.v. Stichting Transition Town Zutphen o.v.v. crowdfuncing film Transition Town Zutphen. U krijgt dan een eerste uitnodiging voor de volgende première.
Thuisbezorgdienst Ekoloko sponsorde het eten op de middag en deed een groot deel van de organisatie. Dit liep gesmeerd: de houtkachel van Michiel Oosterveld maakte het binnen aangenaam en gezellig, buiten verwarmde een rocket stove een grote pan soep. Ook waren er warme pannenkoeken van Ekoloko. Het dansfeest wat die avond aansluitend plaatsvond zorgde alvast voor wat muziek waar jong en oud op kon swingen. Kinderen vermaakten zich daar met elkaar en buiten.
Het plan is iedere twee maanden een Club TTZ te organiseren. Kijk hiervoor op de website van TTZ of van Zuuth . Wilt u meehelpen? Neem dan contact op via zutphen@transitiontowns.nl (Tjitske Ypma).

Bekijk het filmpje op https://www.youtube.com/watch?v=QRVDlOjPb_A&feature=youtu.be

Transition Town Café en dansen in de kas

In de kassen van de voormalige Kaardebol organiseert Transition Towns op zaterdag 22 maart een open middag met film, soep en pannenkoeken. We beginnen om 16:00 uur met de 8 minuten film ‘Transition Town Zutphen in actie’. De film geeft een overzicht van de initiatieven die uit Transition Town Zutphen zijn voortgekomen. Ekoloko zorgt voor soep en pannekoeken. Een gezellige vrijblijvende aangelegenheid. Voel je welkom. Aansluitend begint er om 20:00 uur in de kas een dansfeest, ‘Dansend de Kas uit’. Kosten: vrijwillige bijdrage, drankjes op rekening en € 7 voor het dansfeest.

Locatie: Atelier 3D, Harenbergweg 1, Zutphen
Aanmelden verplicht, via: http://www.zetenergie.nl/cafe