Agenda

Voor agenda nieuws kijk op www.zuuth.nl

Solarblitz 2012 van start

Het is zover: de zonnepanelen voor de Solarblitz 2011 zijn geïnstalleerd! De zelfinstallatiegroepen zijn bij elkaar het dak op gegaan voor de installatie van in totaal 60 zonnepanelen. Circa 12000 Wp aan vermogen is geïnstalleerd, zonder subsidie (!) en met alleen bij een enkeling enige professionele hulp, voornamelijk in de meterkast.
Er zijn alweer de nodige belangstellenden voor een tweede ronde. Planning is: 10 oktober 2011 de 1e informatie-avond, eind van deze herfst bestellen, in de lente van 2012 het dak op en de komende 25 tot wie weet wel 40 jaar elektriciteit oogsten!

Wie zich al in wil schrijven als deelnemer voor de Solarblitz 2012 kan terecht op www.solarblitz2012.ztphn.nl

1 comment to Solarblitz 2012 van start

  • Gefeliciteerd beste buren, met dit mooie zonnepanelen-project! En inmiddels ook alweer voor 2012 bezig met een schitterend inschrijfformulier èn een inkoopverband met LochemEnergie. Petje af! Wat ik wel een beetje mis, is een goed verslag of beschrijving van Solarblitz. Hoeveel mensen, panelen, euro’s en tonen CO2. En een paar foto’s van de zonnedaken zijn natuurlijk ook altijd erg leuk.

    Kom ook even bij ons kijken in Deventer, de Zonnehoven. Ons project is klaar: 77 huizen, 797 panelen, 30 Doe-het-zelvers. Iets andere aanpak, er leiden vele wegen naar Rome natuurlijk. Ik zou jullie aanpak graag een keer breed onder de aandacht van heel TT willen brengen. Bijvoorbeeld door een mooi artikel van TT-NL.

    En jullie aanwezigheid (èn die van Zutphen aan ZET) op het Transitie Conferentie eind september in Deventer zal daar zeker toe bijdragen ;-))

    Adri Ros, TT Deventer/Zonnehoven

    Zonnehoven succesvol afgerond

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>