Agenda

Voor agenda nieuws kijk op www.zuuth.nl

23 januari Beslisbijeenkomst Solarblitz 2012


Onze gezamenlijke zonnepaneel-inkoopactie voor Zutphen e.o. verloopt tot op heden voorspoedig. Van de 50 aanvankelijke aanmeldingen hebben inmiddels 30 deelnemers aangegeven hoeveel panelen zij willen installeren of laten installeren. Al met al gaat het om 65.000 Wattpiek aan panelen, wat volgens verwachting zo’n 55.000 kWh per jaar aan stroom gaat leveren. De opgegeven wensen variëren van 500 tot 8000 Wp.

Half december hebben wij een achttal leveranciers gevraagd om op basis hiervan vóór half januari een aanbieding te doen voor de Solarblitz 2012. Aan de hand van de aanbiedingen die we hierop ontvangen, gaan de deelnemers gezamenlijk beslissen welke leverancier de voorkeur heeft. We hebben hiervoor  maandagavond 23 januari een beslisbijeenkomst  gepland.

Voor wie bedoeld?

Deze avond staat open voor iedereen die heeft opgegeven in principe mee te willen doen en heeft aangegeven hoeveel panelen hij ongeveer denkt te gaan bestellen. Voor mensen die nog overwegen mee te gaan doen: het is ook nog mogelijk om kort voor aanvang van de avond aan te melden en die zelfde avond nog mee te beslissen. Aanmelden kan natuurlijk ook gewoon per mail: www.solarblitz2012.ztphn.nl

Voor ons als organisatie is het heel prettig als zoveel mogelijk deelnemers van de partij zijn, want dan weten wij beter wat de wensen zijn. Bovendien is er uitgebreid de mogelijkheid om vragen te stellen.

Hoewel we het een beslisbijeenkomst noemen, verplicht deze avond nog tot niets. Verplichting ontstaat pas na het ondertekenen van een persoonlijke offerte van de gekozen leverancier; volgens planning ergens in de loop van februari.

Tijdstip en plaats

Start van de avond is om 20.00 uur in de Kaardebol, Harenbergweg 1, Zutphen. Koffie en thee staan klaar vanaf 19.45 uur.

Extra informatie-avond

Voor mensen die nog twijfelen over deelname of nog niet voldoende op de hoogte zijn van de Solarblitz 2012: op dinsdag 14 februari organiseren we een extra informatie-avond. Zelfde tijd en plaats.
Meer info over de Solarblitz 2012 is te vinden op: www.solarblitz.nl

Vrijblijvend inschrijven voor de SolarBlitz 2012 kan op: www.solarblitz2012.ztphn.nl

Voor informatie die niet op onze website te vinden is: solarblitz@ztphn.nl

Terug naar homepage Solarblitz.

1 comment to 23 januari Beslisbijeenkomst Solarblitz 2012

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>