Agenda

Voor agenda nieuws kijk op www.zuuth.nl

Demonstraties installeren zonnepanelen op schuin en plat dak

Voor wie zelf overweegt zonnepanelen te installeren, is het raadzaam om alles eerst eens in de praktijk goed uitgelegd te krijgen en onder deskundige begeleiding uit te proberen.

In het kader van de Solarblitz 2012 gaan we daarom onder professionele leiding van de leverancier zonnepanelen leggen op zowel een plat dak als een schuin dak van een deelnemer.

Anders dan eerder hier aangekondigd, zal de schuin dak demonstratie-installatie niet plaatsvinden op 17 maart, maar al op zaterdag 10 maart van 11.00 tot 14.30 uur en omvat dan een systeem van 6 panelen. De locatie is in de Zutphense Zuidwijken. Voor precieze adresgegevens en aanmelding kunt u contact opnemen met Bernie Visser van leverancier DoeHetZelfPV: postbus@doehetzelfpv.nl. Voor alle deelnemers die dit onder professionele begeleiding willen zien en/of uitproberen een uitstekende gelegenheid!

Omdat er voor een voorbeeldinstallatie op plat dak tot op heden geen geschikte kandidaten zijn gevonden, gaan we dinsdag 20 maart om 20.00 uur stipt onder leiding van Bernie Visser een (zeer tijdelijke) voorbeeld-installatie opbouwen op de vloer in de Kaardebol, Harenbergweg 1, Zutphen. Graag aanmelden via solarblitz@ztphn.nl

Terug naar homepage Solarblitz.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>