Agenda

Voor agenda nieuws kijk op www.zuuth.nl

Veel Senseo’s met kuren bij Repair Café Zutphen

Stofzuigers en Senseo koffiezetapparaten waren goed vertegenwoordigd in het Repair Café van 14 december in de Stadswerkplaats. Tijdens de derde editie kwamen meer dan 40 mensen langs met hun kapotte spullen.

Ook de regionale digitale TV-zender Buurtlink.nl was present. Deze zender werkt samen met RTL Nederland. Tijdens een rustig moment vertelden reparateurs aan journalist en cameraman Cor Garretsen over de vermoedelijke aard van de storing en de manier waarop ze deze dachten te kunnen verhelpen. Ireen Los ging in op de ideeën en het sociale aspect van de Stadswerkplaats en het Repair Café. De reportage is te zien op YouTube.

Naast stofzuigers en Senseo’s passeerden een keur aan kapotte spullen de revue. Een petroleumstel dat de eigenaresse nog steeds gebruikt om in een wonderpan cake mee te bakken, een oude kledinghanger die moeder nog beschilderd had, een afkortzaag, een stoel waarvan de zitting weer vastgeniet moest worden. Het gitaar-zangduo Eugene Ligtvoet en Meike Wesselink zorgde voor extra sfeer.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>