Agenda

Voor agenda nieuws kijk op www.zuuth.nl

Meewerken aan een duurzaam, zelfvoorzienend Zutphen

Transition Town Zutphen is een initiatief van de burgers van Zutphen. We bestaan omdat we het belangrijk vinden nu na te denken over de toekomst van onze gemeenschap in een veranderende wereld. We willen nu handelen en werken aan een positieve visie voor de toekomst.
We zijn een open club, niet gebonden aan politiek, religie of wat dan ook. Iedereen is welkom om mee te denken, mee te doen en zijn/haar ideeën te geven. We worden ook niet gesubsidieerd of gesponsord. We organiseren onszelf, we financieren onszelf en we voeren onze plannen ook zelf uit.

Meedoen met Transition Town Zutphen kan op verschillende manieren:

  1. Meld je aan voor de initiatiefgroep, een werkgroep of een projectgroep en besteedt een deel van je tijd aan organiseren, nadenken, overleg voeren en het neerzetten van een concreet initiatief. Voor meer informatie, neem je contact op met Tjitske Ypma, telefoon 06 4149 6165 of tjitskeypma@yahoo.com
  2. Niet iedereen heeft tijd over. Je kunt ons ook steunen met geld, waarmee wij bijeenkomsten kunnen blijven organiseren en de infrastructuur aanleggen voor de brede beweging die de overgang naar een duurzame meer veerkrachtige lokale gemeenschap mogelijk maakt. Financiële bijdragen kunnen worden gestort op: Rekening nummer 1495.80.762 t.n.v. Stichting Transition Town Zutphen.
  3. Heb je noch tijd, noch geld, dan kun je het doel van Transition Town Zutphen ook ondersteunen door deze nieuwsbrief aan zoveel mogelijk mensen uit je eigen netwerk in Zutphen e.o. door te sturen, al of niet met je persoonlijke aanbeveling. Of je kunt je buren/ vrienden meenemen naar een filmavond.