Agenda

Voor agenda nieuws kijk op www.zuuth.nl

Eten uit de buurt in 2013

 

Ook in 2013 brengt Eten uit de Buurt de lekkerste producten uit de directe omgeving van Zutphen bij u thuis. Momenteel zijn we ons druk aan het voorbereiden op het nieuwe seizoen. Zo komt er een nieuwe webwinkel en breiden we ons assortiment uit met o.a. eieren en (diepvries)vlees.
In onze webwinkel presenteren lokale boeren en ambachtslieden wekelijks hun actuele aanbod. U bestelt gemakkelijk en krijgt de producten van uw keuze tegen een kleine vergoeding thuisbezorgd.

Bezorgen
Eten uit de Buurt bezorgt op woensdagmiddag en avond. In het nieuwe seizoen doen we dit niet meer met bakfietsen en fietskarren, maar met de auto. Voornaamste reden is dat het vervoer per fiets soms ten koste ging van de kwaliteit van de producten en dat er bij een groeiend aantal pakketten capaciteitsproblemen ontstonden. Toch blijft duurzaam vervoer een belangrijk thema in ons project en zijn we voor de toekomst op zoek naar een duurzamer alternatief.

Aanmelden
Als u mee wilt doen kunt u uw naam, adresgegevens en telefoonnummer sturen naar etenuitdebuurt@gmail.com . Opgave verplicht tot niets. Zodra we weer van start gaan ontvangt u dat een email en kunt u genieten van het aanbod. Geeft u zich snel op, dan profiteert u van kortingen in het voorseizoen.

Eline, Joyce, Iekje & Bart
Eten uit de Buurt

1 comment to Eten uit de Buurt in 2013

  • Arjan Wijnstra

    Beste mensen, Is er interesse in mooi vlees (rund, varken) en/of in eerlijke melk (zo van de koe)? Wij hebben een kleinschalig boerenbedrijf met enkele koeien, kalveren, varkens, paarden, kippen, een moestuin en weilanden. We produceren primair voor eigen gebruik (zelfvoorziening) maar als we slachten (rund, varken) maken we 10 kilo pakketten voor liefhebbers in onze directe omgeving. Ook hebben we enkele melkklanten die onze handgemolken pure melk op smaak en kwaliteit weten te waarderen.

    Is er interesse? Graag en reactie,

    Vriendelijke groet, Arjan Wijnstra

    Boerderij Groot Brandenborch – Vorden

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>