Agenda

Voor agenda nieuws kijk op www.zuuth.nl

Lezing Verbinden van mensen, informatie en ideeën

Affiche_17juni_2010_kleinMet zijn passie om mensen aan het denken te zetten, dingen in beweging te krijgen, schetst Martijn Aslander een beeld hoe onze maatschappij er over een paar jaar uit kan zien en geeft hij bovendien aan wat een ieder zelf kan doen om hieraan bij te dragen.
Wees wie je bent, doe wat je leuk vindt en verbind je met anderen; zo word je gelukkiger en creëren we samen een nieuwe, sociale economie. Dit is de inspirerende boodschap die hij nader toelicht op donderdag 17 juni in de bovenbouw van vrije school De Berkel.
Kamion, MKB Zutphen, Stichting bewust Zijn in Zutphen, De Zutphense Uitdaging, de LETS en Transition Town Zutphen geven het goede voorbeeld en organiseren samen deze avond. Naast leden zijn ook andere geïnteresseerden van harte welkom aan de Weerdslag 14A in Zutphen. De avond begint om 20:00 uur. Inloop is mogelijk vanaf 19:30 uur. Een bijdrage voor deze lezing gaat volgens het principe waardebepaling achteraf. Waardebepaling achteraf betekent dat je aan het eind van de avond bepaalt welke waarde je toekent aan de lezing. Je ‘entree’ betaal je dus achteraf.
Zie voor meer info over Martijn Aslander ook de website: www.zutphen.transitiontowns.nl
Bijgevoegde poster kun je evt uitprinten en voor het raam hangen. Affiche Verbinden van Mensen
Voor meer informatie of vragen over het eventueel iets anders willen inbrengen dan geld, neem contact op met dorien.bogerd@hotmail.com of 0575-524945.