Agenda

Voor agenda nieuws kijk op www.zuuth.nl

7 Days of Inspiration is van start

Welke sociale overwaarde heb jij? Tijdens 7 Days of Inspiration gaan we met zo veel mogelijk mensen Zutphen upgraden op basis van sociale overwaarde.

Programma:

Donderdag 3 maart start 10:00 uur (Watertoren)
Ludieke start van een buurtmoestuin bij de Watertoren met plaatsing van de Paradijsvaas. Wil je weten wat een buurtmoestuin is of hoe deze eruit gaat te zien, kom dan een kijkje nemen.

Vrijdag 4 maart – 12:00 – 21:00 uur (Zaadmarkt 73)
Een Waardevol Gesprek – Wanneer heb je voor het laatst een goed gesprek gevoerd? Zomaar, met een vreemde die je wèl aan het denken zette… Tex Rijnders en Adriaan Bertens zitten in de oude apotheek klaar voor een leuke ontmoeting.

Zaterdag 5 maart – 19:30 – 22:30 uur (vrije school de Berkel, Weerdslag 14A)
Diverse mensen presenteren deze avond hun plan om Zutphen mooier, leuker, eenvoudiger te maken. Heb je een idee wat je al een tijd wil uitvoeren, maar wat tot nu toe nog niet gelukt is? Meld je dan aan.
Verder hebben we nog veel mensen nodig die willen meedenken, meedoen en/ of die hun netwerk willen inschakelen om de aanwezige plannen de stimulans te geven die nodig is om ze te verwezenlijken.

Zondag 6 maart – 16:00 – 20:00 uur – (One Day Gallery – Laarstraat 19/21)
Feestelijke afsluiting met evaluatie, muziek en ‘potluck’-diner waarvoor iedereen iets te eten of drinken meeneemt. Deze (netwerk)bijeenkomst is zowel voor mensen die al hebben bijgedragen aan 7di als voor degenen die het initiatief een warm hart toedragen of hier meer van willen weten.

Zie voor meer informatie: www.7di0575.nl
Ook ervaringen en opmerkingen met betrekking tot 7di kun je hier kwijt.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>