Agenda

Voor agenda nieuws kijk op www.zuuth.nl

1e Informatie-avond Solarblitz

De 1e informatie-avond van de Solarblitz 2012 vindt plaats op maandag 10 oktober van 20.00 uur tot ca 21.30 uur op de Kaardebol, Harenbergweg 1 in Zutphen. Aan de hand van foto’s, rekenmodellen en praktijkervaringen uit de Solarblitz van afgelopen jaar gaan we vertellen hoe rendabel zonne-panelen op eigen dak ook zonder subsidie kunnen zijn,  hoe we gezamenlijk zonnepanelen in kunnen kopen en installeren en hoe eventuele hindernissen te overwinnen zijn.

Met behulp van de informatie die we deze avond geven, kan iedereen op zijn gemak thuis gaan uitrekenen hoe de situatie voor hem/haar persoonlijk uit gaat pakken, zodat er een weloverwogen beslissing kan worden genomen om wel of niet deel te nemen aan het vervolgproces en op dinsdag 1 november naar de Instapavond  te komen. Die avond zal beginnen met een korte herhaling van de Info-avond voor mensen die er op 10 oktober niet bij kunnen zijn.

Aan de avond zijn geen kosten verbonden, een vrijwillige bijdrage is uiteraard welkom.

Vrijblijvend inschrijven voor de SolarBlitz 2012 kan hier: www.solarblitz2012.ztphn.nl
U wordt dan automatisch via de mail op de hoogte gehouden van het verdere verloop van de Solarblitz.

Voor informatie die niet op de website te vinden is: solarblitz@ztphn.nl

Download de flyer

de montagerails worden aangebracht.

uiteraard wordt er veilig gewerkt.

nog maar een paar panelen te gaan...

de volgende ochtend om 10 uur: 607 watt!

 

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>