Agenda

Voor agenda nieuws kijk op www.zuuth.nl

14 februari: Extra informatie-avond Solarblitz 2012

Met 35 serieuze deelnemers en uitzicht op een mooi contract met een leverancier, organiseren wij nog een laatste informatie-avond voor de Solarblitz 2012. Met prijzen tussen de 1,5 en 2 euro per Wp (incl. BTW) hebben we zeer scherpe prijzen weten te bedingen voor kwalitatief hoogwaardige panelen, omvormers en montagematerialen.
Iedereen met interesse voor zonnepanelen op eigen dak of op het dak van een huurwoning is welkom om zich nader te laten informeren over de mogelijkheden. Natuurlijk staat er ook al de nodige informatie op onze website, maar op de info-avond wordt die nog eens grondig herhaald en toegelicht en is er uitgebreid de mogelijkheid tot het stellen van vragen.
Op het volgende filmpje krijgt u een indruk van onze organisatie en aanpak: een sfeerbeeld van de beslisavond, afgewisseld met flitsen van interviews met deelnemers en organisatoren.

Solarblitz 2012 from Raymond Hartman cameraman on Vimeo.

 

Datum : 14 februari

Tijd: 20.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur)

Locatie: Kaardebol: Harenbergweg 1, Zutphen

 

Meer info over de Solarblitz 2012 is te vinden op: www.solarblitz.nl

Vrijblijvend inschrijven voor de SolarBlitz 2012 kan op: www.solarblitz2012.ztphn.nl

Voor informatie die niet op onze website te vinden is: solarblitz@ztphn.nl

Terug naar homepage Solarblitz.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>