Agenda

Voor agenda nieuws kijk op www.zuuth.nl

Wilde plantenwandeling met Judith Hoad

Zaterdag 28 april, 14:00 tot 17:00 uur. De Kaardebol, Harenbergweg1, Zutphen

Judith Hoad ( 1937) is in haar eigen land, Ierland, bekend vanwege haar ‘Wandering through the weeds walks’. In Donegal, waar zij sinds jaren 80 zelfvoorzienend (‘off the grid’) woont, is zij actief betrokken bij de Transition Town beweging. Eind april komt zij voor een aantal dagen naar Zutphen. Judith is een ervaren herboriste die al meer dan 30 jaar ervaring heeft met eetbare en medicinale wilde planten. Ze wil haar kennis graag delen zodat iedereen daar zijn voordeel mee kan doen. Judith is een geïnspireerd vertelster. Ze is de tevens de auteur van het Ierse milieuboek ‘Need or greed’ en van het kruidenboekje ‘Healing with herbs’. De uitnodiging is aan iedereen om mee te gaan en zich te laten verrassen door de wondere wereld van de wilde planten.

We vertrekken om 14:00 uur bij de ingang van De Kaardebol, Harenbergweg 1 te Zutphen. Mocht het regenachtig zijn, neem dan een paraplu of regenkleding mee. We sluiten de wandeling af met zelfgeplukte kruidenthee. In principe is de wandeling voor alle leeftijden, maar de voertaal is Engels. Reserveren kan via groeneetbaar@ztphn.nl of 06-27597705. Voor de wandeling wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>