Agenda

Voor agenda nieuws kijk op www.zuuth.nl

Energie en Wonen

De werkgroep Energie & Wonen wil een antwoord geven op het energievraagstuk. Hoe kunnen we in de (nabije) toekomst in onze energievraag voorzien en hoeveel energie hebben we eigenlijk nodig? Daarnaast willen we kennis delen, mensen van informatie voorzien en praktisch aan de slag met duurzame energie.

De werkgroep energie en wonen wil het komende jaar lezingen, workshops, activiteiten en filmavonden organiseren op het gebied van energie en wonen.
De eerste activiteit die deze werkgroep heeft georganiseerd was de lezing “Duurzame Energie voor Dummies” waarin werd uitgelegd wat (duurzame) energie is en welke technieken er zijn. (Download hier de reader)

Ben je geïnteresseerd in de onderwerpen van deze werkgroep en wil je meehelpen? Dat kan. Wij zijn nog op zoek naar enthousiastelingen die zich willen aanlsuiten bij de werkgroep. Je hoeft geen technische achtergrond te hebben of kennis op het gebied van energie en wonen (mag wel uiteraard), we hebben namelijk ook mensen nodig die het leuk vinden om wat te organiseren. Als je interesse hebt en je wilt eens kennis maken, stuur dan een mailtje naar zutphen@transitiontowns.nl.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>