Agenda

Voor agenda nieuws kijk op www.zuuth.nl

Schapendoes krijgt fruitbomen en bessenstruiken

Maria verhuisde vijf maand geleden naar de Schapendoes in Warnsveld. Binnen ziet het er al mooi ingericht uit, de tuin kan echter wel een opknapbeurt gebruiken. Hoewel Maria over groene vingers beschikt en dit jaar ook al eigen sla geoogst heeft, is het aanpakken van de buitenboel een flinke klus waarbij ze de hulp van anderen erg kan waarderen.

Met z’n zessen hebben we in een paar uur tijd de helft van de tuin een heel ander aanzien gegeven: er zijn 5 fruitbomen, 7 bessenstruiken en diverse kruiden geplant, groentebedden gemaakt en er is een plek voor de containers gecreëerd die afgeschermd is met een rietmat.

Door de goede voorbereidingen van Maria verliep alles heel voorspoedig. Bovendien was de sfeer zoals altijd heel goed. Zelfs het weer deed zijn best waardoor we konden afsluiten met een lekkere lunch in de buitenlucht. De tuin ligt er mooi bij, nu nog wachten op het voorjaar om groente te kunnen verbouwen.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>